top of page

Retour- en restitutiebeleid

Laatst bijgewerkt: 07 februari 2023

 

Bedankt voor het winkelen bij Green Buddy.

 

Als u om welke reden dan ook niet helemaal tevreden bent met een aankoop, nodigen wij u uit om ons beleid inzake terugbetalingen en retouren te bekijken.

 

De volgende voorwaarden zijn van toepassing op alle producten die u bij ons hebt gekocht.

Interpretatie en definities

 

Interpretatie

De woorden waarvan de beginletter een hoofdletter is, hebben een betekenis die onder de volgende voorwaarden wordt gedefinieerd. De volgende definities hebben dezelfde betekenis, ongeacht of ze in het enkelvoud of in het meervoud voorkomen.

 

Definities

Voor de toepassing van dit retour- en restitutiebeleid:

 • (in deze overeenkomst aangeduid als "het bedrijf", "wij", "ons" of "onze") verwijst naar Kskn Bouw, 1e Oosterstraat 37A 1211LA Hilversum, Nederland.

 • verwijzen naar de items die te koop worden aangeboden op de Service.

 • betekent een verzoek van u om goederen van ons te kopen.

 • verwijst naar de Website.

 • verwijst naar Green Buddy, toegankelijk viawww.greenbuddy.nl

 • betekent de persoon die toegang heeft tot of gebruikmaakt van de Service, of het bedrijf of een andere rechtspersoon namens wie deze persoon toegang heeft tot of gebruikmaakt van de Service, zoals van toepassing.

 

Uw annuleringsrechten voor bestellingen

U heeft het recht om uw bestelling te annulerenbinnen 14 dagenzonder daarvoor een reden op te geven.

De deadline voor het annuleren van een bestelling is 14 dagen vanaf de datum waarop u de goederen heeft ontvangen of waarop een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het geleverde product in bezit neemt.

Om uw herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons door middel van een duidelijke verklaring op de hoogte stellen van uw beslissing. U kunt uw beslissing aan ons doorgeven door:

 

We zullen u uiterlijk 14 dagen terugbetalen vanaf de dag waarop we de geretourneerde goederen hebben ontvangen. We gebruiken hetzelfde betaalmiddel dat u voor de bestelling hebt gebruikt en u hoeft voor een dergelijke terugbetaling geen kosten in rekening te brengen.

Voorwaarden voor retouren

Om ervoor te zorgen dat de Goederen in aanmerking komen voor een retourzending, moet u ervoor zorgen dat:

 • De Goederen zijn in de afgelopen 14 dagen gekocht

 • De Goederen zitten in de originele verpakking

 • De goederen zijn niet gebruikt of beschadigd

 • U heeft de bon of het aankoopbewijs

 

De volgende goederen kunnen niet worden geretourneerd:

 • De levering van Goederen gemaakt volgens Uw specificaties of duidelijk gepersonaliseerd.

 • De levering van Goederen die naar hun aard niet geschikt zijn om te worden geretourneerd, snel bederven of waarvan de vervaldatum is verstreken.

 • De levering van Goederen die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn om te worden geretourneerd en waarvan de verzegeling na levering is verbroken.

 • De levering van Goederen die na levering door hun aard onafscheidelijk vermengd zijn met andere zaken.

 

We behouden ons het recht voor om naar eigen goeddunken retourzendingen te weigeren van goederen die niet voldoen aan de bovenstaande retourvoorwaarden.

 

Goederen retourneren

U bent verantwoordelijk voor de kosten en het risico van het retourneren van de Goederen aan Ons. U dient de Goederen naar het volgende adres te sturen:

1e Oostertstraat 37A 1211LA, Hilversum Nederland

Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor Goederen die beschadigd of verloren zijn gegaan tijdens de retourzending. Daarom raden we een verzekerde en traceerbare postservice aan. We kunnen geen restitutie verlenen zonder daadwerkelijke ontvangst van de Goederen of een bewijs van ontvangen retourzending.

 

Cadeaus

Als de Goederen bij aankoop zijn gemarkeerd als een geschenk en vervolgens rechtstreeks naar u zijn verzonden, ontvangt u een cadeautegoed voor de waarde van uw retourzending. Zodra het geretourneerde product is ontvangen, wordt er een cadeaubon naar u opgestuurd.

Als de goederen bij aankoop niet als een geschenk waren gemarkeerd, of als de schenker de bestelling naar zichzelf heeft laten verzenden om deze later aan u te geven, sturen we de terugbetaling naar de schenker.

 

Neem contact met ons op

Als u vragen heeft over ons retour- en restitutiebeleid, neem dan contact met ons op:

bottom of page