top of page

Verpakking & Verzending

Onze pakketten worden zo milieuvriendelijk mogelijk klaargemaakt. Dit betekent dat onze verpakkingsmaterialen hergebruikt of gerecycled worden en graspapier. We gebruiken geen plastic in onze verpakkingen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U kunt rekening houden met de levertijd. Wij verzenden pakketten opAlleen op vrijdagom de ecologische voetafdruk bij levering te verkleinen. Als u een noodgeval heeft, laat het ons weten, we kunnen eerder verzenden. 

 

Onze huidige verzendkosten voor Nederland zijn:

  • €6,15 voor bestellingen onder de €50

  • GEEN VERZENDKOSTEN bij bestellingen boven de €50

Bezorging in het Gooi:

Wij bezorgen je pakket voor € 2,- bij je thuis in het Gooi. Wij geven de voorkeur aan bezorging op vrijdag, maar als u een spoedgeval heeft, laat het ons dan weten, het kan zijn dat we eerder bezorgen.

 

Pakket ophalen in Hilversum?

Dat is mogelijk! Het pakket kan worden opgehaald op 1e Oosterstraat 37A 1211LA, Hilversum. Kies bij het afrekenen voor de optie "Afhalen" en stuur ons een e-mail om een ophaalafspraak te maken. als jij neem je eigen boodschappentas mee, we hebben een speciaal cadeau voor je :)

 

Pakket naar het buitenland laten versturen?

Dat kan natuurlijk ook. Op dit moment verzenden we alleen pakketten binnen Europa. Vraag naar de bezorgkosten voor een specifiek land/adres.

 

Heeft u vragen of advies over onze verpakkingen, levertijden of werkwijzen? Stuur ons een e-mail op your@green-buddy.nl.

PhotoRoom_20230325_085837.JPG
PhotoRoom_20230325_085916.JPG
bottom of page