top of page

Over Ons

PhotoRoom_20230830_001540.JPG

Hallo!

Ik ben Burcu uit Hilversum, ik ben de oprichter van Green Buddy.

 

Na jaren heel verschillende soorten werk te hebben gedaan, besloot ik eind 2022 het roer om te gooien: Een webshop om anderen te inspireren om duurzamer te gaan leven. Ik hoop dat ik je vertrouwde maatje kan zijn op je reis naar transformatie in groene producten. 

Mijn inspiratie voor Green Buddy is mijn passie voor de natuur en het milieu. Onze wereld heeft onze steun nodig om langer te kunnen leven, omdat het zo triest is dat de mens er de meeste schade aan toebrengt. Laten we samen nadenken of we onze dagelijkse levensstijl kunnen veranderen om meer duurzame, gerecyclede en schone/groen geproduceerde producten en huishoudens te gebruiken.

Als je vragen hebt over onze webshop of een product dat ik aanbied, stuur me dan gerust een e-mail op: 

your@green-buddy.nl

Ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

Het productassortiment is uitgebreid en goed samengesteld om ervoor te zorgen dat we de beste milieuvriendelijke opties bieden die beschikbaar zijn. We begrijpen het belang van duurzaamheid en daarom bieden we alleen producten aan die zijn gemaakt van gerecyclede goederen of schone/groen geproduceerde materialen. Onze passie, kennis en zorg voor het milieu komen altijd tot uiting in de producten die wij aanbieden. Sluit u bij ons aan bij onze inzet om van de wereld een betere en duurzamere plek te maken. 

Als u vragen heeft over onze webshop of een product dat ik aanbied, kunt u mij een e-mail sturen op: 

jouw@green-buddy.nl

Ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

bottom of page